З Д О Р О В Я Ч О К
Здоровым быть здорово
Четверг, 25.04.2024, 20:00
Добро пожаловать Гость | RSS
КАЛЬКУЛЯТОР РАСЧЁТА МАССЫ ТЕЛА   МЕТОДИЧЕСКИЕ РЕКОМЕНДАЦИИ   COOL GAMES (відео)   ОЛИМПИАДА 2019-2020   КАЛЕНДАРЬ СПАРТАКИАДЫ  
МЕНЮ САЙТУ
КАТЕГОРІЇ РОЗДІЛУ
Візитка [0]
ОСТАННІ ДОДАНІ ФОТО

НАШЕ ОПИТУВАННЯ
Оцініть наш сайт
Всего ответов: 1265
СТАТИСТИКА

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Flag Counter
Головна » 2018 » Сентябрь » 1 » Засідання ММО м. Мелітополя
19:21
Засідання ММО м. Мелітополя
28 серпня відбулося засідання ММО вчителів фізичної культури ЗЗСО міста на якому були присутні: педагоги, начальник управління молоді та спорту  Мелітопольської міської ради Жорняк А.М., представники організаційного комітету з проведення міських змагань з легкої атлетики «Свято естафет» Бунін В.К. та Горбань А.А. (педагоги мелітопольського коледжу Таврійського агротехнічного університету), тренер викладач легкої атлетики КУ «Стадіон Спартак»  ім. О.Олексенка Хапілін Є.І. 
Кириленко Л.В., керівник ММО вчителів фізичної культури м. Мелітополя,  підвела  підсумки роботи ММО за 2017-2018 навчальний рік та визначила основні орієнтири методичної роботи на наступний навчальний рік.
На засіданні педагогами були розглянуті програмні та нормативні основи української системи фізичного виховання, надані методичні рекомендації щодо попередження травматизму та нещасних випадків серед школярів на уроках фізичної культури та при проведенні спортивно-масових та фізкультурно-оздоровчих заходів (Клушин В.В., вчитель ЗОШ №7), організаційні заходи щодо проведення міських заходів із фізичної культури.  
Брифінг з питань НУШ провели міські  тренери, вчителі фізичної культури  Малєва О.П.(ЗОШ №3),Сбітнєва Н.М (ЗОШ №15) та Кириленко Л.В.( НВК №16).
Головний суддя міської спартакіади школярів Дюжиков Ю.О. (вчитель  фізичної культури гімназії №9) підвів  підсумки спартакіади за минулий навчальний рік та скорегував терміни проведення змагань 74 міської спартакіади.  
Начальник управління молоді та спорту  Мелітопольської міської ради Жорняк А.М. нагадав про пріоритетне завдання системи освіти - виховання людини у дусі відповідального ставлення до власного здоров’я та здоров’я оточуючих, як до найвищої соціальної цінності, формування високого рівня здоров’я дітей та учнівської молоді. Андрій Миколайович звернувся до педагогів міста з проханням підтримати розвиток легкої атлетики в місті. На ММО була створена ініціативна група  з планування  сумісних заходів щодо пропагування  легкої атлетики серед школярів міста. У склад групи увійшли педагоги міста  - Малєва О.П., Голуб О.В.,Чалий М.В.








Переглядів: 411 | Додав: uchitel | Рейтинг: 5.0/1
НАШІ ПЕРЕМОГИ
Ресурс для вчителів фізкультури

ПОШУК
УЧНІВСЬКА ОЛІМПІАДА
ПОМОЩЬ В РАБОТЕ

Дополнительные материалы
Друзі сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Календар
    «  Сентябрь 2018  »
    ПнВтСрЧтПтСбВс
         12
    3456789
    10111213141516
    17181920212223
    24252627282930
    Адміністратор сайту:
     вчитель ЗОШ 22 Голуб О.В.
    Яндекс.Метрика Copyright MyCorp © 2024